Viemärin avaus Etelä-Suomen alueella

Viemärityöt ja viemärin avaus Etelä-Suomen alueella Suomen Paineautot Oy:ltä.

Ammattilaisilta viemärin avaus sujuu nopeasti ja siististi, häiritsemättä asukkaita tai naapureita. Viemärin avaus sisältää lokakaivon ja erotinkaivon tyhjennyksen ja puhdistuksen. Yrityksellämme on käytössä nykyaikaiset viemärin painehuuhtelulaitteet, joilla tukosten avaus ja viemäriin kuulumattomien esineiden poisto sujuu ongelmitta.

Toteutamme myös paljon kiireellisiä viemärin avauksia. Suuri osa töistämme onkin hätätapausten korjausta.

Viemärin avaus

Milloin viemärin avaus voi olla tarpeen?

  • Vessanpytty ei vedä tai vetää huonosti
  • Pesuallas tulvii vettä
  • Lavuaariin tai vessanpyttyyn kuplii vettä
  • Lattiakaivo tulvii
  • Viemäri haisee

Viemäri tukossa - vältä kalliiksi tuleva korjausremontti

Kun viemäri on tukossa, ota meihin heti yhteyttä! Viemärin tukos on ikävä vaiva, joka voi aiheuttaa ylitulvimista ja ikäviä hajuhaittoja. Tulviminen voi puolestaan johtaa ikäviin kosteusvahinkoihin, joiden korjaus tulee kalliiksi. Siksi ajoissa tehty viemärin avaus ennaltaehkäisee monta ongelmaa. Ota meihin yhteyttä, tulemme paikalle myös kaikkina vuorokaudenaikoina. Päivystyspalvelumme on käytössäsi myös öisin ja pyhäpäivinä.

24H avauspalvelu aina apunasi

Yllättikö tukkeutunut viemäri kesken pyhien? Ei hätää. 24h viemärin avauspalvelu auttaa vuoden jokaisena päivänä ja tuntina. Kun viemäri ei vedä, soita meidät heti paikalle. Kun pesuallas sylkee vettä tai viemäri tulvii, ei kannata jättää ongelmaa odottamaan arkipäiväksi tai edes seuraavaan aamuun. Näin minimoit vahinkojen määrän. Kannattaa siis kiirehtiä, sillä viemärien tukkeutumisten aiheuttamat kosteusvahingot ovat vaikeita ja kalliita korjata, eikä niitä aina edes vakuutus korvaa. Soita siis heti!

Viemärin painehuuhtelu kannattaa 5-10 vuoden välein

Kun viemärissä on hajuhaittoja ja tukoksia, viemärin painehuuhtelu on hyvä ratkaisu. Viemäreiden painehuuhtelu tehdään lämpimällä vedellä, joka irrottaa erilaiset tukokset ja orgaanisen kerrostuman. Viemärihuuhtelu lämpimällä vedellä ilman korkeaa painetta ei vahingoita putkistoa. Erityisesti valurautaviemäreihin muodostuva kerrostuma saadaan hellästi poistettua painehuuhtelulla, joka ei vahingoita viemärin rakenteita. Mikäli olet epävarma tarvitseeko viemärisi huoltoa, tilaa meiltä viemärin kuvaus.

Viemäreiden avaaminen korkeapainepesun avulla

Korkeapainepesu kuuluu myös palveluihimme. Korkeapainepesu on erittäin tehokas menetelmä viemärin avaukseen. Korkeapainepesua voivat toteuttaa vain koulutetut ammattilaiset erikoislaitteistolla, sillä osaamattomissa käsissä korkeapainepesulaitteet voivat olla pahimmillaan hengenvaarallisia. Jopa sadan asteen lämpöisellä korkeapaineisella vedellä irrotetaan rasvat, öljyt, maalit ja muut vaikeasti irtoavat aineet. Kun pesujäte ei sovellu viemäriin, imemme sen pois imuautolla ja hoidamme asianmukaiseen käsittelyyn.

Tilaa viemärien, likakaivojen tai lokakaivojen avaukset Suomen Paineautot Oy:ltä

Ota yhteyttä!

Viemärin avaus

Tutustu myös palveluihimme: Viemärin kuvaus sekä Kaivojen tyhjennykset