Sadevesikaivojen tyhjennys ja viemärin avaus nopeasti ja tehokkaasti ammattilaisen avulla

Tiesitkö, että sadevesikaivojen suositeltava tyhjennysväli on vuosi? Hiekoitusalueilla tyhjentäminen on hyvä tehdä vieläkin useammin. Säännöllisellä tyhjennyksellä kaivot puhdistuvat hiekasta ja roskista, ja näin ehkäistään tulvavahinkoja etenkin syksyn rankkasateiden koittaessa.

Tyhjennys kuuluu aina ammattilaiselle. Asianmukaisella kalustolla työ sujuu turvallisesti ja vaivattomasti. Kaivojen tyhjennys tehdään imuautolla, ja jätteet kuljetetaan eteenpäin käsiteltäviksi. Tyhjennyksen yhteydessä myös kaivon ja sen kansien kunto tarkistetaan ja tukkoisilta näyttävät purkulinjat pestään.

Sadevesikaivojen tyhjennyksen ja kuntotarkastuksen ohella myös viemäreiden tila on syytä tarkistaa riittävän usein. Suomen Paineautot Oy on alan luotettava toimija Etelä-Suomen alueella. Kaivojen tyhjennyksen lisäksi yrityksen palveluihin kuuluvat viemärin avaus ja viemärikuvaus.

Viemärit tukossa – apu lähellä

Kun viemäri tukkeutuu, on ammattilaisapu tarpeen nopeasti. Suomen Paineautot Oy hoitaa viemärin avaukset ja tyhjennykset nopeasti ja luotettavasti koko Etelä-Suomen alueella. Ammattilainen on tavoitettavissa vuorokauden ympäri, myös öisin ja pyhäpäivinä.

Viemärin avaus sisältää lokakaivon ja erotinkaivon tyhjennyksen ja puhdistuksen. Avaus tehdään siististi nykyaikaisella painehuuhtelulaitteistolla. Viemäreiden painehuuhtelu ei vahingoita putkistoa mutta on tehokas keino erilaisten tukosten ja orgaanisten kerrostumien poistoon. Painehuuhtelu olisi syytä tehdä 5–10 vuoden välein.

Viemärikuvaus varmistaa putkiston kunnon

Vaikka viemäreiden tilanne ei olisikaan akuutti, on niiden kuntoa syytä seurata säännöllisesti. Uusille kiinteistöille Suomen Paineautot suosittelee viemäreiden vuositarkastusta. Näin putkiston kuntoa voidaan seurata ajantasaisesti, eivätkä piilevät viat ja toimintahäiriöt ehdi muodostua suuremmiksi ongelmiksi.

Viemäreiden kuntokartoituksessa putkiston tila tarkastetaan kuvauksen avulla. Viemärikuvauksen tulokset kertovat luotettavasti viemäreiden kunnon ja mahdolliset viat. Putkiston kuvauksella saadaankin kattavasti selville putkiston elinikä, korjaustarpeet ja mahdolliset rakenteelliset ongelmat.

Viemärikuvaus toteutetaan uusimman kuvaustekniikan avulla, ja kuvaus tallennetaan aina muistikortille, josta raportti on tulostettavissa myös kirjallisena. Viemärikuvaus on tarpeellinen erityisesti silloin, jos viemäri tukkeutuu usein tai putkiston kuntoa on syytä epäillä esimerkiksi sen pitkän käyttöiän vuoksi.

Luotettavaa, suomalaista osaamista

Suomen Paineautot Oy on täysin kotimainen yritys, joka on toiminut alalla jo vuodesta 2001 lähtien. Vuosien kokemus alalta takaa aina ammattitaitoisen palvelun. Jo liki kahdenkymmenen vuoden ajan toiminut yritys palvelee asiakkaita joustavasti ja monipuolisesti koko Etelä-Suomen alueella.

Muistathan, ettei tukkeutuneen viemärin kanssa ole syytä aikailla, sillä pahimmillaan tukos voi johtaa ylitulvimiseen ja mittaviinkin kosteusvaurioihin. Viisain ja kustannustehokkain tapa on ennaltaehkäistä ongelmia säännöllisillä tarkastuksilla, jolloin mahdollisiin vikoihin voidaan puuttua ajoissa.

Kaivojen tyhjennykset ja viemärin avaus nopeasti, päivystys 24/7 – Ota yhteyttä myyntiimme!