Lokakaivon tyhjennys onnistuu helposti ammattilaisen avulla

Lokakaivon eli likakaivon tyhjennys on yksi tärkeä osa viemärijärjestelmän kunnossapitoa mikäli toimitaan viemäriverkostojen ulkopuolella. Suoritamme lokakaivojen tyhjennyksiä koko Etelä-Suomen alueella! Ota yhteyttä mikäli sinun lokakaivosi tarvitsee tyhjennystä.

Hoidamme myös muiden kaivojen tyjennykset!

Likakavon tyhjennys on tehtävä vähintään kerran vuodesssa

Lokakaivoja on tyypillisesti kahdenlaisia. Umpikaivoja ja sakokaivoja. Umpikaivoon johdetaan käymälöiden vedet sekä useimmiten pesuvedet eli ns. harmaat vedet. Umpikaivon tyhjennys suoritetaan pääsääntöisesti noin 2-4 kuukauden välein. Tyhjennysväli vaihtelee luonnollisesti vedenkulutuksen mukaan ja sen mukaan mitkä vedet kyseiseen umpikaivoon johdetaan.

Mikäli kiinteistöstä löytyy sakokaivo, on tämä lain mukaan tyhjennettävä vähintään kerran vuodessa. Tarvittaessa myös useammin. Sakokaivoa voi nykylain puitteissa käyttää vain pesuvesien käsittelyyn.

 

Kaivojen tyhjennys

Päävastuun lokakaivojen tyhjennyksestä kantaa kiinteistön omistaja, joten muistathan hoitaa asian ajoissa. Mikäli lokakaivo pääsee aivan piripintaan asti, voi rakennuksesta tuleva viemäriputki täyttyä, ja tämän seurauksena jätevedet saattavat tulvia sisälle huoneistoon. Suoritamme lokakaivojen tyhjennykset käytön ja koon mukaisesti Tarkistamme aina tyhjennyksen yhteydessä lokakaivon kunnon ja otamme yhteyttä huoltoyhtiöön tarvittaessa.

Tilaa lokakaivon tyhjennys Suomen Paineautot Oy:ltä »

Lokakaivojen tyhjennykset ammattitaidolla – Suomen Paineautot Oy

Olemme tyhjentäneet kaivoja, avanneet ja kuvanneet viemäreitä sekä huoltaneet kaivoja ja pumppaamoita yli 15 vuoden ajan. Toimimme joustavasti ja suoritamme töitä aina tarvittaessa. Myös normaalien työaikojen ulkopuolella - 24h päivystyksen avulla tavoitat meidät joka tilanteessa. Ystävällisyys, loistava asiakaspalvelu ja luotettavuus ovat avainarvojamme sekä vahvuuksiamme, joten kehotamme ottamaan yhteyttä matalalla kynnyksellä.

Ota yhteyttä »