Viemärin kuvaus Etelä-Suomen alueella

Viemärin kuvaus – Putkiston kuvaus on luotettava, nopea ja edullinen keino selvittää viemärin kunto. Viemärin kuvaus kertoo paljon viemärin tilasta vahingoittamatta rakenteita. Putkiston kuvaus kertoo painaumat, irronneet liitokset, erilaiset kertymä- ja tukoskohdat sekä rikkoutumat.

Viemärin kuvaus vaatii osaamistaKuvaus antaa arvokasta tietoa putkiston eliniästä, korjaustarpeista ja mahdollisista rakenteellisista ongelmista. Kuvaamiseen käytämme uusinta kameratekniikka. Kuvaus tallennetaan muistikortille, josta voidaan tulostaa raportti myös kirjallisena.

Kuvaus antaa arvokasta tietoa putkiston eliniästä, korjaustarpeista ja mahdollisista rakenteellisista ongelmista. Kuvaamiseen käytämme uusinta kameratekniikka. Kuvaus tallennetaan muistikortille, josta voidaan tulostaa raportti myös kirjallisena.

Meidät saat paikalle lyhyellä varoitusajalla. Henkilökuntamme on kokenutta ja osaavaa. Tarjoamme erittäin tarkat kuvaustulokset.

Kysy meiltä lisää viemärikuvauksista, vastaamme mielellämme!

Viemärin kuvaus kannattaa, kun:

  • viemäri on usein tukossa
  • putkiston kuntoa on syytä epäillä heikoksi (ikä, epäilys vaurioista)
  • tahdot tietää putkiremontin tarpeellisuuden
  • uudet viemärit ovat paikallaan ja ennen valutöitä

Viemärin kuvaus voidaan tehdä seuraaviin kohteisiin:

  • viemärin putket
  • ilmastointiputket
  • salaoja- ja kattovesiputket

viemärin kuvaus nykyaikaisella laitteistollaUudet viemärit on hyvä kuvata ennen valutöitä
Kuvaamalla uudet viemärit ennen valutöitä voit varmistua siitä, ettei viemäriin ole päässyt vahingollista tavaraa. Uusien viemärien kuvauksilla tarkistetaan myös kallistukset. Viemärin kuvauksesta jää tilaajalle selkeä raportti, josta on helppo tulkita mahdolliset ongelmakohdat ja korjata ne ennen valuja. Näin varmistat moitteettoman viemärin toiminnan.

Viemäri on tukossa? Toimi heti, ettei vahinko pahene!
Kun viemäri on tukossa, tarvitaan nopeaa toimintaa. Veden tulviessa lavuaarista, vessanpytystä tai lattiakaivosta, soita heti päivystykseemme. Tarjoamme päivystysapua ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä, Helsingin, Vantaan ja Espoon alueilla. Jos tulvimista ja tukoksia esiintyy usein, viemärin kuvaus on hyvä vaihtoehto selvittää ongelman syy.

Viemärin kuvaus – lisätiedot

Viemärin huuhtelun jälkeisellä kuvauksella voidaan varmistua, että putket ovat varmasti kunnossa ja puhtaat. Kuvausta suositellaan tehtäväksi, mikäli epäillään putkiston kuntoa tai putket ovat iäkkäät. Tarvittaessa kuvaus voidaan tehdä myös ennen putkiston huuhtelua, mikäli epäillään, että niissä on vaurioita tai tukoksia. Kaikista kuvauksista toimitetaan asiakkaalle raportti ja mikäli tarpeen, kuvaajamme voi läpikäydä raportin yhdessä asiakkaan kanssa. Saatte meiltä myös suosituksen jatkotoimienpiteistä ja tarvittaessa tarjouksen putkiston pesusta. Asiakkaitamme ovat kiinteistöhuoltoyhtiöt, isännöitsijät, rakennus- ja putkiliikkeet sekä yksityiset kotitaloudet. Veloituksemme perustuu tuntilaskutukseen tai kiinteään tarjoukseen. Tutustu myös palveluihimme: Viemärin avaus sekä Kaivojen tyhjennykset.

Viemärin kuvaus – Suomen Paineautot Oy – Ota yhteyttä!