Viemärin avaus Etelä-Suomen alueella

Viemärin avaus ja muut viemärityöt Etelä-Suomen alueella Suomen Paineautot Oy:ltä. Ammattilaisilta viemärin avaus sujuu nopeasti ja siististi, häiritsemättä asukkaita tai naapureita. Viemärin avaus sisältää loka- ja erotinkaivon tyhjennyksen ja puhdistuksen. Yrityksellämme on käytössä nykyaikaiset viemärin painehuuhtelulaitteet, joilla tukosten avaus ja viemäriin kuulumattomien esineiden poisto sujuu ongelmitta. Toteutamme myös paljon kiireellisiä viemärin avauksia. Suuri osa töistämme onkin hätätapausten korjausta.

Viemärin avaus nykyaikaisella kalustolla

Milloin viemärin avaus voi olla tarpeen?

  • Vessanpytty ei vedä tai vetää huonosti
  • Pesuallas tulvii vettä
  • Lavuaariin tai vessanpyttyyn kuplii vettä
  • Lattiakaivo tulvii
  • Viemäri haisee

Viemäri tukossa – vältä kalliiksi tuleva korjausremontti
Kun viemäri on tukossa, ota meihin heti yhteyttä! Viemärin tukos on ikävä vaiva, joka voi aiheuttaa ylitulvimista ja ikäviä hajuhaittoja. Viemärin tulviminen voi puolestaan johtaa ikäviin kosteusvahinkoihin, joiden korjaus tulee kalliiksi. Siksi tukkeutunut viemäri on syytä korjata heti. Ota meihin yhteyttä, tulemme paikalle myös kaikkina vuorokaudenaikoina. Päivystyspalvelumme on käytössäsi myös öisin ja pyhäpäivinä.

24H viemärin avauspalvelu aina apunasi
Yllättikö tukkeutunut viemäri kesken pyhien? Ei hätää. 24h viemärin avauspalvelu auttaa vuoden jokaisena päivänä ja tuntina. Kun viemäri ei vedä, soita meidät heti paikalle. Kun pesuallas sylkee vettä tai viemäri tulvii, ei kannata jättää ongelmaa odottamaan arkipäiväksi tai edes seuraavaan aamuun. Näin minimoit vahinkojen määrän. Kannattaa siis kiirehtiä, sillä viemärin tukkeutumisen aiheuttamat kosteusvahingot ovat vaikeita ja kalliita korjata, eikä niitä aina edes vakuutus korvaa. Soita siis heti!

Viemärin painehuuhtelu kannattaa 5-10 vuoden välein
Kun viemärissä on hajuhaittoja ja tukoksia, viemärin painehuuhtelu on hyvä ratkaisu. Viemärin painehuuhtelu tehdään lämpimällä vedellä, joka irrottaa erilaiset tukokset ja orgaanisen kerrostuman. Viemärihuuhtelu lämpimällä vedellä ilman korkeaa painetta ei vahingoita putkistoa. Erityisesti valurautaviemäreihin muodostuva kerrostuma saadaan hellästi poistettua viemärin painehuuhtelulla, joka ei vahingoita viemärin rakenteita.

Viemärin avaus korkeapainepesun avulla

Viemärin korkeapainepesu kuuluu myös palveluihimme. Korkeapainepesu on erittäin tehokas menetelmä viemärin avaukseen. Korkeapainepesua voivat toteuttaa vain koulutetut ammattilaiset erikoislaitteistolla, sillä osaamattomissa käsissä korkeapainepesulaitteet voivat olla jopa hengenvaarallisia. Jopa sadan asteen lämpöisellä korkeapaineisella vedellä irrotetaan rasvat, öljyt, maalit ja muut vaikeasti irtoavat aineet. Kun pesujäte ei sovellu viemäriin, imemme sen pois imuautolla ja hoidamme asianmukaiseen käsittelyyn.

Viemärin avaus – Suomen Paineautot Oy – Ota yhteyttä!

Tutustu myös palveluihimme: Viemärin kuvaus sekä Kaivojen tyhjennykset